Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Γενικοί όροι συναλλαγής

Γενικές πληροφορίες

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα karadimasbikes.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα της ομόρρυθμης επιχείρησης με την επωνυμία «ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ BIKES Ο.Ε.» , με έδρα στην οδό Ειρήνης 53, Αργυρούπολη 164 52, ΑΦΜ 801361026, ΔΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ελλάδα (GR) τηλ. 211 411 6740, υπεύθυνος επικοινωνίας: Καραδήμας Βασίλης.

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο karadimasbikes.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας. Η πλοήγησή σας στο karadimasbikes.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@karadimasbikes.gr πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/ μέλους του karadimasbikes.gr (συνολικά ή διαζευκτικά): α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του karadimasbikes.gr και γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του karadimasbikes.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών. Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/ μέλους του karadimasbikes.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του. Ο χρήστης/καταναλωτής/ καταναλωτής/μέλος του karadimasbikes.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του karadimasbikes.gr.

Περιγραφή υπηρεσίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα karadimasbikes.gr προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στην ιστοσελίδα της  και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας.

Όροι εξυπηρέτησης παραγγελιών

Αποστολή παραγγελιών

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Παραλαβή από το κατάστημά μας KARADIMASBIKES, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.
  • Παράδοση στο χώρο σας με Courier (Συνεργαζόμαστε με τη Speedex και μπορείτε να αναζητήσετε την παραγγελία σας εδώ)

Χρόνος & Κόστος Παράδοσης

 

Ελλάδα – χερσαίοι προορισμοί

 

Ήπειρος, Πελοπόννησος, νησιά

 

Απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές

2-4 εργάσιμες ημέρες

3-5 εργάσιμες ημέρες

4-6 εργάσιμες ημέρες

     

 

Κατηγορία

 

Κόστος

Ελαφριά, μη-ογκώδη εντός Αττικής

€3,00

Ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής

€4,00

Ελαφριά, μη-ογκώδη υπόλοιπη Ελλάδα

€3,00

Ογκώδη αντικείμενα υπόλοιπη Ελλάδα

€10,00

 

*Ογκώδη αντικείμενα:  ποδήλατα, πλαίσια, ρόδες, κράνη full face, σχάρες αυτοκινήτου

Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια συναλλαγών

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (δεκτές όλες τις κάρτες Visa, Mastercard και Diners)
  • Αντικαταβολή (επιβάρυνση €3,00 ανά παραγγελία)
  • Paypal
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    • ALPHA BANK: GR2101403850385002002003124
    • Όνομα δικαιούχου: ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ BIKESΟ.Ε.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Το www.karadimasbikes.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ BIKES Ο.Ε.»  και παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα να πληροφορηθούν σχετικά με αθλητικά είδη και δίνει την δυνατότητα αγοράς αυτών. Από την πλευρά τους οι χρήστες, όταν διενεργούν τις αγορές τους μέσω του www.karadimasbikes.gr , οφείλουν να ελέγχουν την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρούν πριν την ολοκλήρωση και την τελική αποδοχή τους.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης/πελάτης θα λάβει ένα επιβεβαιωτικό email για την αγορά αυτή και μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή της, θα του αποσταλούν τα προϊόντα τα οποία παρήγγειλε.

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω της ιστοσελίδας μας ή εισάγετε προσωπικές πληροφορίες, τα στοιχεία σας μεταδίδονται μέσω Διαδικτύου με ασφάλεια χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας κρυπτογράφηση.

Πολιτική επιστροφής προϊόντων

Πολιτική επιστροφής ή/και αντικατάστασης ελαττωματικών προϊόντων

α) Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Επίσης η εταιρεία μας γνωρίζει ότι ανάμεσα στα προϊόντα της περιλαμβάνονται και εύθραυστα ή/και ευαίσθητα είδη και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (σε συνεργασία και με τους προμηθευτές και τους μεταφορείς της) ώστε τα είδη αυτά να αποστέλλονται εντός ειδικών συσκευασιών που τα προστατεύουν πλήρως από τυχόν φθορές κατά την μεταφορά τους ή/και την αποθήκευσή τους. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς. Επίσης σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δεν θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.

β) Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail info@karadimasbikes.gr

γ) Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή/και την έκδοση πιστωτικού ισχύος για ένα οικονομικό έτος, ή άτοκη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν που επιθυμείτε προς αντικατάσταση, υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε την σχετική ηλεκτρονική εντολή το αργότερο εντός 7 ημερών από την παραλαβή.

Δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@karadimasbikes.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 211 411 6740.

Μετάβαση στο περιεχόμενο